The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 2009

2009 година ни посреща с втората част на ужасяващият филм - The Descent. Тук, Сара, едвам спасила се от страшната пещера, сега е сама, объркана и не помни нищо. Състоянието и е влошено. Тя не осъзнава какво се случва, не може да си обясни това, което става около нея, но върпеки това е притисната да се спусне заедно с екип от професионалисти в пещерата - отново. Така се заформя следващата група, група която трябва да намери и спаси приятелките и. Много скоро, спомените от Спускането започват да изскачат. Сара много скоро разбира, че е на път да повтори най-ужасната грешка от живота си. Вече е късно, те са се спуснали и са на път да изживеят най-големят ужас в своя живот - за пръв и последен път.


Saw V / Убийствен пъзел V 2008

"Триона" продължава да крои своите зловещи планове и в Saw V. Капаните сега са по-големи, изпитанията по-зловещи, а героите още по-уплашени. В Убийствен пъзел V, героите са поставени в множество ситуации на живот и смърт, като се борят с всички сили да запазят най-ценното си - своя живот. В тази част се разрешават много мистерии и загадки, останали от предишните ленти на филма. Тук, също така, детектив Хофман, все пак е останал жив и единствено той знае за тайното завещание. Тайната за него не бива да бъде разбулване. Именно затова "триона" излиза на поредния си лов и поставя на своите жертви и мистериозни и жестоки капани, целящи да ги убият по най-бруталният начин, който дори не можете и да си представите.

The Descent / Спускането 2005

Компания от спелеоложки отива на едно от многото си пътешествия. За момичетата всичко върви нормално докато не осъществяват Спускането си в пещерата, към която отиват. Изведнъж се получава срутване на камън и входът бива затиснат. Те остават в капан. Единственият им шанс за спасение, е да се потопят по-дълбоко в пещерата в търсене на друг изход. Именно това правят и момичетата. Много скоро се оказва, че те не са единствените там, а са заобиколени от ужасни създания, непознати на човечеството. Ако гледате "The Descent", със сигурност си гарантирате много безсънни нощи, в които ще ви е страх да заспите.